Followers

Wednesday, 29 June 2011

New Arrival

at 01:56:00
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..
Selamat petang.. ;)
Tengah buat ape tu..?still kat ofis.?or da sampai umah..?or tgh minum2 petang..?ape pun yang u ols tengah buat,i doakan sentiase dalam mood yang hepi-hepi sentiase..

Seperti yang dijanji-janjikan pada sume customers AdamIman's Closet,this week stock baru da sampai..yeay..!!mase untuk merambangkan lagi mate..hihi..jom kite intai-intai dulu sikit stock2 baru ni ekk..

Rm19.90..new stock..baby gap legging..5yrs..hurry!!

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..hurry!!

Rm15..new stock carter romper..6-8month..hurry!!

Rm15..new stock..carter romper..9months..hurry!!
5 items je dulu i post ekk..cepaatt..cepaatt..klu ade yang bekenan bole reserve dulu..sms je kat 014-7111280..then nanti bole la gtau nk we ol post ur items ke or u ols nak self-collect dekat booth AdamIman's Closet (every Friday-Sunday,from 10am-10pm at Cineleisure Mutiara Damansara)..yang penting,klu bekenan kena cpt2 infrom takut nanti da disambar orang..hihi

Nanti kite jumpe lagi ekk..Daaa...

Wednesday, 22 June 2011

AdamIman's Closet at Enspired Bazaar

at 01:30:00
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..
Salam u ols..hows evrything..??life..??health..??good..??always pray for d best to ol of u..<mood nk speaking jap lani> hihi..



Last week ape plan u ols..??ade singgah tak kat booth AdamIman's Closet kat Enspired Bazaar,Cineleisure Mutiara Damansara..??xsinggah lagi.??laaa..mehla singgah tgk2..intai2..usha2..mane tau ade yang bekenan..we ol bole bagi good price tau..tanye kat customers yang da dtg n da beli pun..hihi..masih belum telambat..this week we ol ade lagi..tunggu u ols datang..dari hari jumaat 24june2011 stat pukul 10am-10pm until hari ahad 26june2011 tau..datang ye..rugi kalau tak datang..serius..hihi..datang ye..

Nanti kalau u ols datang,jangan lupe tegur tau..bole kite snap2 picture..posing2 gitu.. ;)



Thanks to my dear fren Wieda cz sudi datang n shop kat AdamIman's Closet..terharu tau..serius..plus thanks kat Mr.Sapex cz tolong snap picture yang cun ni n siap edit skali..bravo!! <hepi sgt ni> n also thanks to my dear big sista..K.Nurul cz sudi gak jenguk kami2 yang bermaustautin kat situ dari pagi sampai ke malam..




Jangan lupe datang tau..jumaat-ahad ni..24june2011-26june2011..dari pukul 10am-10pm..datang ye..we ols sume ade..I ade..Kieran ade..Adam ade..Iman pun ade..kite jumpe nanti ye..

takecare..Bubbyee..!!!

Thursday, 26 May 2011

Our Special 'number'

at 00:59:00
Reactions: 
0 comments
Salam..good day to ols..
Hmmm..Setelah sekian lame da berkecimpung daalm dunia bisness ni..dari bisness dadih-gift n hamper-n recently baby n kids clothes,before this communicate dengan customer sume tru email then by calls tru my private number..
So,now ni rase da sampai rite time bagi my business satu NUMBER..hihi..senang pn senang bole communicate terus dengan customer..rite??

So,here we are..buat pertama kalinye..AdamIman's Closet nak announce our new phone number..jengjengjeng.. 014-71111280..u ols can communicate with me 24hours ya..!!yeay...yabedabedoo..!!
Ok..till we meet again..bubbye

Thursday, 19 May 2011

AdamIman's Closet Appearance ;)

at 01:12:00
Reactions: 
0 comments

Salam evryone!!
Terase lame AdamIman's Closet tak mengupdate blog.. bizi ckit lately..
Haaa..!!!ni nak announce ni..AdamIman's Closet nk buat 1st appearance next month in June..start dari 17june 2011 until 26june 2011..at Enspired Bazaar,eCurve..meh la beramai-ramai datang dekat booth AdamIman's Closet..bole intai baju-baju yang kiut lagi miut.. ;)
Segala detail tentang booth AdamIman's Closet ade dkt banner seperti diatas ye..
Hope to c u ol soon..
Jangan lupe tau..kite ngedate next month..cant wait!!

Monday, 2 May 2011

STOCK CLEARANCE SALE!!

at 00:45:00
Reactions: 
0 comments
Dear frens..
AdamIman's Closet are now having a sale..STOCK CLEARANCE SALE!!all items discount up to 50%..hurry up while stock last..untill 12 May 2011..
Chuz and grab it now..

Tuesday, 22 March 2011

24hrs Hot Discount..!!

at 00:00:00
Reactions: 
0 comments
Salam..
Ape kabar unty2 n uncle2 sume..??hopefuli sehat sejahtera disamping insan2 tercayang..
ok,this time adam&iman nk buat announcement ckit..nampak kan gamba kat ats tu..?haaa..gamba S.A.L.E.....wow!
actuali,adam&iman berpakat untuk bagi 30%DISKAUN kat unty2 n uncle2 sume..tp,hanya dlm jangka mase 24jam..bermula dari hari ini 22Mac2011,jam 3.15pm dan akn berakhir pada jam 3.15pm esok hari 23Mac2011..30%diskaun tau..ape lagi...cepaaaatttttt..intai2 n beli..
Adam&iman tunggguuuuu...
Ceyamat bersoping =)
xoxo..

Monday, 14 March 2011

Jom Muhasabah diri jap..

at 01:41:00
Reactions: 
0 comments
Salam..
Tengah hujan-hujan lebat,teringat plak orang dulu-dulu slalu cakap..hujan itu rahmat..hujan tu bawak rezeki..hmmm..tibe-tibe rasa nak muhasabah diri plak time-time camni..joommm kite bace+hayati+fahami ayat-ayat motivasi kat bawah ni joommm..

1)Kejayaan tidak datang kepada manusia yang leka.
- Charles Cahier

2)Menyimpang seinci, rugi seribu batu.
- Peribahasa Cina

3)Perbaiki diri anda, tetapi jangan jatuhkan orang lain.
- I. Salanter Lipkin

4)Anda tidak boleh mencipta pengalaman. Anda mesti menghadapinya.
- Albert Camus

5)Manusia yang tidak berharap untuk menang telah sedia kalah.
- Jose Joaquin Olmedo

6)Tiada manusia yang berjaya dalam semua yang dilakukannya dan
kewujudan kita ini sebenarnya mesti menempuh kegagalan. Yang penting
ialah kita tidak menjadi lemah semasa kegagalan itu terjadi dan
kekalkan usaha hingga ke akhir hayat.
- Joseph Conrad

7)Manusia tidak merancang untuk gagal, mereka gagal untuk merancang.
- William J. Siegel

8)Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.
- Lao Tze

9)Kegagalan adalah asas kemenangan
- Lao Tze

10)Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding
kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran.
- Flower A. Newhouse

11)Orang yang berjaya dalam hidup adalah orang yang nampak tujuannya
dengan jelas dan menjurus kepadanya tanpa menyimpang.
- Cecil B. DeMille

12)Jika anda mahu membuat sesuatu, anda akan cari jalan. Jika anda
tidak mahu membuat sesuatu, anda akan cari alasan.
- Peribahasa Arab

13)Orang yang hebat bertindak sebelum berkata dan dia berkata selaras
dengan tindakannya.
- Confucius



 

AdamIman's closet Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez