Followers

Wednesday, 29 June 2011

New Arrival

at 01:56:00
Reactions: 
Assalamualaikum..
Selamat petang.. ;)
Tengah buat ape tu..?still kat ofis.?or da sampai umah..?or tgh minum2 petang..?ape pun yang u ols tengah buat,i doakan sentiase dalam mood yang hepi-hepi sentiase..

Seperti yang dijanji-janjikan pada sume customers AdamIman's Closet,this week stock baru da sampai..yeay..!!mase untuk merambangkan lagi mate..hihi..jom kite intai-intai dulu sikit stock2 baru ni ekk..

Rm19.90..new stock..baby gap legging..5yrs..hurry!!

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..hurry!!

Rm15..new stock carter romper..6-8month..hurry!!

Rm15..new stock..carter romper..9months..hurry!!
5 items je dulu i post ekk..cepaatt..cepaatt..klu ade yang bekenan bole reserve dulu..sms je kat 014-7111280..then nanti bole la gtau nk we ol post ur items ke or u ols nak self-collect dekat booth AdamIman's Closet (every Friday-Sunday,from 10am-10pm at Cineleisure Mutiara Damansara)..yang penting,klu bekenan kena cpt2 infrom takut nanti da disambar orang..hihi

Nanti kite jumpe lagi ekk..Daaa...

0 comments:

Post a Comment

 

AdamIman's closet Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez