Followers

Wednesday, 29 June 2011

New Arrival

at 01:56:00
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..
Selamat petang.. ;)
Tengah buat ape tu..?still kat ofis.?or da sampai umah..?or tgh minum2 petang..?ape pun yang u ols tengah buat,i doakan sentiase dalam mood yang hepi-hepi sentiase..

Seperti yang dijanji-janjikan pada sume customers AdamIman's Closet,this week stock baru da sampai..yeay..!!mase untuk merambangkan lagi mate..hihi..jom kite intai-intai dulu sikit stock2 baru ni ekk..

Rm19.90..new stock..baby gap legging..5yrs..hurry!!

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..

Rm35..new stock..baby gap pyjamas..5yrs..hurry!!

Rm15..new stock carter romper..6-8month..hurry!!

Rm15..new stock..carter romper..9months..hurry!!
5 items je dulu i post ekk..cepaatt..cepaatt..klu ade yang bekenan bole reserve dulu..sms je kat 014-7111280..then nanti bole la gtau nk we ol post ur items ke or u ols nak self-collect dekat booth AdamIman's Closet (every Friday-Sunday,from 10am-10pm at Cineleisure Mutiara Damansara)..yang penting,klu bekenan kena cpt2 infrom takut nanti da disambar orang..hihi

Nanti kite jumpe lagi ekk..Daaa...

Wednesday, 22 June 2011

AdamIman's Closet at Enspired Bazaar

at 01:30:00
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..
Salam u ols..hows evrything..??life..??health..??good..??always pray for d best to ol of u..<mood nk speaking jap lani> hihi..



Last week ape plan u ols..??ade singgah tak kat booth AdamIman's Closet kat Enspired Bazaar,Cineleisure Mutiara Damansara..??xsinggah lagi.??laaa..mehla singgah tgk2..intai2..usha2..mane tau ade yang bekenan..we ol bole bagi good price tau..tanye kat customers yang da dtg n da beli pun..hihi..masih belum telambat..this week we ol ade lagi..tunggu u ols datang..dari hari jumaat 24june2011 stat pukul 10am-10pm until hari ahad 26june2011 tau..datang ye..rugi kalau tak datang..serius..hihi..datang ye..

Nanti kalau u ols datang,jangan lupe tegur tau..bole kite snap2 picture..posing2 gitu.. ;)



Thanks to my dear fren Wieda cz sudi datang n shop kat AdamIman's Closet..terharu tau..serius..plus thanks kat Mr.Sapex cz tolong snap picture yang cun ni n siap edit skali..bravo!! <hepi sgt ni> n also thanks to my dear big sista..K.Nurul cz sudi gak jenguk kami2 yang bermaustautin kat situ dari pagi sampai ke malam..




Jangan lupe datang tau..jumaat-ahad ni..24june2011-26june2011..dari pukul 10am-10pm..datang ye..we ols sume ade..I ade..Kieran ade..Adam ade..Iman pun ade..kite jumpe nanti ye..

takecare..Bubbyee..!!!
 

AdamIman's closet Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez